Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde taşlar görmek

Rüyada denizde taşlar görmek

Rüyada denizde taşlar görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde taşlar gördüyseniz:

  • Şansınızı kullanmalısınız.

Rüyada denizi taşmış görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına rivayet eder.

Rüyada denizde taş görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulur.

Rüyada deniz kenarında taş ev görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalettir.

Rüyada taşan bir deniz görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine işarettir.

Rüyada denizin içinde beyaz taş görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz ve taş görmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine inanılır.

Rüyada denizden taş çıkarmak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin içinde çakıl taşı görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments