Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz ve hortum görmek

Rüyada deniz ve hortum görmek

Rüyada deniz ve hortum görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, ana baba duası alınacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada deniz ve hortum gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa, daha sessiz sedasız halledilmesinde fayda var.

Rüyada deniz içinde hortum görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına inanılır.

Rüyada deniz hortum görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada denizde hortum görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura rivayet etmektedir.

Rüyada denizde hortum çıktığını görmek fikirlerinin can bulacağına, kendisine kızacağına, gözyaşı döküleceğine inanılır.

Rüyada deniz ve hortum görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizden gelen hortum görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin içinde hortum görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada denizde hortum oluştuğunu görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments