Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz kızı olmak

Rüyada deniz kızı olmak

Rüyada deniz kızı olmak sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, dertlerinin şifasını bulacağına işarettir.

Rüyada deniz kızı olmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız yaklaşımlar duygusal değil sadece kadınsanız duygusal, erkekseniz çıkar amaçlıdır.

Rüyada kızla denize girmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada deniz kızı kuyruğu görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölü deniz kızı görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına yorulur.

Rüyada kızının denizde yüzdüğünü görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada denizde kızının boğulduğunu görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının denize düştüğünü görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, mal ve rızkın çoğalmasına işaret eder.

Rüyada deniz kızı tutmak yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kendini deniz kızı görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments