Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ana rahmi görmek

Rüyada ana rahmi görmek

Rüyada ana rahmi görmek kısmetlerin çoğalacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada ana rahmi gördüyseniz:

  • Herhangibir şeyde kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada deniz anası öldürmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada ana ve baba görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, sorunların kalmayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine alamet eder.

Rüyada anadan doğma olmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, onlara sanat öğreteceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anasınıfı öğretmeni görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada anasını görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine işarettir.

Rüyada anadan üryan görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına alamet eder.

Rüyada meryem ana heykeli görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulur.

Rüyada büyük deniz anası görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments