Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ana ve baba görmek

Rüyada ana ve baba görmek

Rüyada ana ve baba görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada ana ve baba gördüyseniz:

  • Size verilen sözlerin tutulmaması yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada ana ve baba görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş ana ve babayı görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ana ve babayı görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş ana baba görmek rüya sahibinin fakirleşeceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş ana babayı görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine inanılır.

Rüyada ana cadde görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine işarettir.

Rüyada anadan üryan olmak kırılan umutların tekrar filizleneceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına inanılır.

Rüyada fatıma anamızı görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, bahtın açık olmasına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments