Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dengede duramamak

Rüyada dengede duramamak

Rüyada dengede duramamak verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, dertleri biteceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada dengede duramamak gördüyseniz:

  • Her ne kadar attığınız adımlardan, yaptığınız işlerden veya bazı fikirlerinizin işleyişinden emin olsanızda, eleştirel, otoriter veya esnek olmayan v.b kısımları başka birşeye dönüştürmeniz gerekebilir.

Rüyada dengede durmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine işarettir.

Rüyada dengede duramamak daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına alamet eder.

Rüyada denge kaybetmek yeni bir başlangıç yapmaya, çok üzücü olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine işarettir.

Rüyada denge sağlamak borç ödemeye, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada akli dengesi yerinde olmayan birini görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Rüyada aklı dengesini kaybetmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments