Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denge sağlamak

Rüyada denge sağlamak

Rüyada denge sağlamak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denge sağlamak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili masraflar çıkabilir.

Rüyada denge sağlamak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada akli dengesi yerinde olmayan birini görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada aklı dengesini kaybetmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine işarettir.

Rüyada dengede duramamak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada dengede durmak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada denge kaybetmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments