Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demlik almak

Rüyada demlik almak

Rüyada demlik almak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulur.

Rüyada demlik almak gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almadan önce sorular sormalısınız.

Rüyada bakır demlik görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret eder.

Rüyada demlik almak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada demlik temizlemek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada porselen demlik görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, maddi kriz yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çay demliği görmek tersliklerin yoluna gireceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada yeşil demlik görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına yorulur.

Rüyada demlikte su kaynatmak sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada bir demlik çay görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments