Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil demlik görmek

Rüyada yeşil demlik görmek

Rüyada yeşil demlik görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil demlik gördüyseniz:

  • Bekar bir ikizseniz, arzuladığınız gibi yürümeyen bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeşil demlik görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, ruhunun dinleneceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada boş demlik görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, moralinin düzeleceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada porselen demlik görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakır demlik görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine tabir olunur.

Rüyada demlikte su kaynatmak üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada demlik çay görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir demlik çay görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çay demliği görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments