Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demirli pencere görmek

Rüyada demirli pencere görmek

Rüyada demirli pencere görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada demirli pencere gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada demir pencere görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada demirli pencere görmek işini büyüteceğine, üçüncü gözünün açılacağına, esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada demir sopa görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet eder.

Rüyada demirden atlamak yeni bir yol çizileceğine, geçim derdinin son bulacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada demir bakır görmek fesada bulaşacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına delalet etmektedir.

Rüyada birine demir para verdiğini görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Rüyada elinde demir para görmek tatsızlık olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir kapı kilitlemek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments