Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demiri kesmek

Rüyada demiri kesmek

Rüyada demiri kesmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yüksek bir makamı olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına tabir olunur.

Rüyada demiri kesmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada demiri kesmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, güzel günler geçireceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada demirin üzerinde yürümek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada çamaşır demiri görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkon demiri görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada inşaat demiri almak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkon demirinin olmadığını görmek cesaret ve özgüven sahibi olacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına delalettir.

Rüyada pencere demiri görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada mezar demiri görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments