Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar demiri görmek

Rüyada mezar demiri görmek

Rüyada mezar demiri görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, hayatın düzene gireceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar demiri gördüyseniz:

  • Sevgilinizin cinsel beklentilerine karşı biraz daha duyarlı olmalısınız.

Rüyada mezar demiri görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine tabir olunur.

Rüyada balkon demiri görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, insanlara yol göstereceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada demirin üzerinde yürümek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine inanılır.

Rüyada bahçe demiri görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada demiri görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, umutlarının çoğalacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına inanılır.

Rüyada inşaat demiri almak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada çamaşır demiri görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada balkon demirinin olmadığını görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments