Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demirden eşya görmek

Rüyada demirden eşya görmek

Rüyada demirden eşya görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine alamet eder.

Rüyada demirden eşya gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersizlikleri veya kusurları olan kişileri yönlendirmemeniz hiç farkında olmadan kendiniz için güzel şeyler yapıyor olmanız anlamına gelebilir.

Rüyada demir eşya görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına delalettir.

Rüyada demirden eşya görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Rüyada demir tel görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara tabir olunur.

Rüyada ağızdan demir çıkarmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada paslanmış demir görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına rivayet eder.

Rüyada demir makas görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir makası görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, eksiği kendinde bulacağına inanılır.

Rüyada demir şiş görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, karısının çok mutlu olacağına, zamandan da kar edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments