Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amfide olmak

Rüyada amfide olmak

Rüyada amfide olmak öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına inanılır.

Rüyada amfide olmak gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlarda ya da rekabetçi kişilerle olan diyaloglarda daha kibar davranmak, restleri görmekten veya acımasız olmaktan daha fazla işe yarayabilir.

Rüyada amfide olduğunu görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine işaret eder.

Rüyada amfi tiyatro görmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada amfi görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine inanılır.

Rüyada amfide olmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments