Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amfide olduğunu görmek

Rüyada amfide olduğunu görmek

Rüyada amfide olduğunu görmek günah işlemeyi terk edeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, kişinin afiyette kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, durumunuzun iyileşeceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada amfide olduğunu gördüyseniz:

  • Birbirinden oldukça farklı bilgiler nedeniyle belli bir karara varmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada amfi görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, hayır vereceğine rivayet eder.

Rüyada amfide olmak borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada amfi tiyatro görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına yorulmaktadır.

Rüyada amfide olduğunu görmek rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments