Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dedeyi hasta görmek

Rüyada dedeyi hasta görmek

Rüyada dedeyi hasta görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada dedeyi hasta gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bazı kişiler hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada dedeni hasta görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada dedesinin hasta olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, iyileşme göstereceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalettir.

Rüyada dedenin hasta olduğunu görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, şansa alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş dedesini hasta görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dedemi hasta görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, aşama göstermeyeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada dedeyi hasta görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, mutluluğu yakalayacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına işaret eder.

Rüyada ölmüş dedemi hasta görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, masabaşı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş dedeyi hasta görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yani babasına benzeyeceğine, adını aklamayı başaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments