Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dedeni hasta görmek

Rüyada dedeni hasta görmek

Rüyada dedeni hasta görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada dedeni hasta gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş veya projelerinizde iş bölümüne önem vermenizde fayda var.

Rüyada ölü dedeyi hasta görmek makbul olan mallar edineceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada dedemi hasta görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada dedesini hasta görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş dedeyi hasta görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işarettir.

Rüyada dedeni hasta görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş dedemi hasta görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada ölen dedeyi hasta görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, parasız kalacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş dedesini hasta görmek rakiplerinin üzüleceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments