Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dede ve baba görmek

Rüyada dede ve baba görmek

Rüyada dede ve baba görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dede ve baba gördüyseniz:

  • Tedbirli olmanızda fayda var.

Rüyada baba ve dede görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş baba ve dedesini görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada dede ve baba görmek başarılı olacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada sakallı dede görmek üzgün olacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada dilenci dede görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, düşmanlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada ölen dedemin elini öpmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş dede görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dede anneanne görmek mutluluk ve huzur elde edeceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments