Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deccalin geldiğini görmek

Rüyada deccalin geldiğini görmek

Rüyada deccalin geldiğini görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yüzünün kızaracağına, helal kazanca sahip olunacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada deccalin geldiğini gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi yapması gereken şeyi yapsın ya da kendi işleriyle meşgul olsun.

Rüyada deccalin geldiğini görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deccalle savaşmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Rüyada deccal duymak sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada deccali öldürmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada deccalden kaçmak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine delalettir.

Rüyada deccal görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kem gözlere geleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına tabir olunur.

Rüyada deccal olduğunu görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada deccal öldürmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments