Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayıyla sevgili olmak

Rüyada dayıyla sevgili olmak

Rüyada dayıyla sevgili olmak makamını kaybedeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada dayıyla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları halletmesi ya da kontrolü ele alması için kimseyi beklemek zorunda değilsiniz.

Rüyada sevgilinin dayısını görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dayıyla sevgili olmak yapılan işte çok zarar edileceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dayısıyla evlendiğini görmek her anlamda feraha kavuşacağına, sürekli tartışacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve dayı görmek hastalıklarının biteceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada dayı hanımını görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına işarettir.

Rüyada dayısının eşini görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işarettir.

Rüyada eşinin dayısını görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş dayıya sarılmak hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments