Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dayının eşini görmek

Rüyada dayının eşini görmek

Rüyada dayının eşini görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine delalettir.

Rüyada dayının eşini gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat edin.

Rüyada dayısının eşini görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada dayı eşi görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin dayısını görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada dayımın eşini görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına inanılır.

Rüyada dayı eşini görmek sağlıklı bir kişi olmaya, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada dayının eşini görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dayıyla telefonda konuşmak özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine inanılır.

Rüyada ölen dayıya sarılmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments