Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada davetiye yazmak

Rüyada davetiye yazmak

Rüyada davetiye yazmak ticaret ehli kimse olacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, büyük takdir toplanacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada davetiye yazmak gördüyseniz:

  • İş veya aşk hayatınız ya da ailenizle veya gayrimenkullerinizle ilgili problemler, aksilikler ya da ertelemeler ortadan kalkmaya başlıyor.

Rüyada düğün davetiyesi yazmak kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada davetiye yazmak bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada başkasının düğün davetiyesini görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işarettir.

Rüyada düğün davetiyesine bakmak kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, bütçesinin genişleyeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada davetiyesi görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz davetiye görmek zararın gittikçe daha da artacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada nikah davetiyesi almak cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına alamet eder.

Rüyada davetiye kartı almak yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments