Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantelli elbise görmek

Rüyada dantelli elbise görmek

Rüyada dantelli elbise görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, hastalıkların kalmayacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada dantelli elbise gördüyseniz:

  • Olumlu kararlar verebilir, tereddüt ettiğiniz konularda bilginizi çoğaltarak karar verebilirsiniz.

Rüyada siyah dantel elbise görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz dantel elbise görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, onlardan büyük hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dantel elbise görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, makamının tehlikeye gireceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dantelli elbise giymek erken evlilik yapacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada siyah dantelli elbise görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, dinini yaşayacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dantelli beyaz elbise giymek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada dantel elbise giymek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, zarar getirecek bir yoldan dönmeye yorulmaktadır.

Rüyada beyaz dantel elbise giymek içini açmaya karar vereceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments