Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerinin dans ettiğini görmek

Rüyada birilerinin dans ettiğini görmek

Rüyada birilerinin dans ettiğini görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, her daim bereketli işler yapacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına delalettir.

Rüyada birilerinin dans ettiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki simalar değişebilir.

Rüyada birilerinin dans ettiğini görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşiyle dans ettiğini görmek mal edineceğine, yeni bir çevre edinileceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada yıldızların dans ettiğini görmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada düğününde dans ettiğini görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin dans ettiğini görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, haneye dertlerin gireceğine , belalardan korunacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın dans ettiğini görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, zamandan da kar edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisiyle dans ettiğini görmek ailesi ile mutlu olacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkekle dans ettiğini görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments