Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana kovalamak

Rüyada dana kovalamak

Rüyada dana kovalamak malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine işarettir.

Rüyada dana kovalamak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri yapan bir kişi planlarınızı alt üst edebilir.

Rüyada dana kovalamak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada dananın kovaladığını görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada dana kovaladığını görmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kötü günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dana yavrusu görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya delalet etmektedir.

Rüyada ikiz dana görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde dana görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada azgın dana görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada dana sesi duymak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments