Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damga pulu görmek

Rüyada damga pulu görmek

Rüyada damga pulu görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, hayatının kolaylaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damga pulu gördüyseniz:

  • Modası geçmiş, tercih edilmeyen veya artık verimli olmayan kalıpları, yöntemleri, davranışları veya yolları modellemek zaman kaybı olabilir.

Rüyada damga pulu görmek gelirinin azalacağına, yıpranacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına rivayet eder.

Rüyada damga basmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine işarettir.

Rüyada kırmızı pul biber almak variyet sahibi olacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük pullu balık görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işarettir.

Rüyada tavla pulu görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada pullu tülbent görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada balık pulu görmek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak pul görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments