Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından kayısı koparmak

Rüyada dalından kayısı koparmak

Rüyada dalından kayısı koparmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, hastalanacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalından kayısı koparmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek olan gelişmeler olabilir.

Rüyada dalından kayısı toplamak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, aile hayatının bozulacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalından kayısı koparmak hayal gibi bir hayat yaşayacağına, günahkâr olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada dalında kayısı yemek gönlünce bir hayat süreceğine, sevdiği insanların olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Rüyada dalından kayısı yemek tüm kederinin uçup gideceğine, onu cesaretlendireceğine, örnek insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalında kayısı görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada dalından kayısı koparıp yemek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada şeftali ve kayısı görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına rivayet eder.

Rüyada kayısı ağacından kayısı toplamak çok büyük bir acı duyacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments