Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında yeşil üzüm görmek

Rüyada dalında yeşil üzüm görmek

Rüyada dalında yeşil üzüm görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalında yeşil üzüm gördüyseniz:

  • Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada dalında yeşil üzüm görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalından yeşil üzüm yemek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, kafasını toparlayamayacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalında üzüm yemek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine delalettir.

Rüyada dalından üzüm toplamak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada dalından siyah üzüm yemek mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada üzüm dalı görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, doğru haber almaya, o kişilerden güzel sözler duyulacağına alamet eder.

Rüyada dalında beyaz üzüm görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada dalında kuru üzüm görmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments