Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında beyaz üzüm görmek

Rüyada dalında beyaz üzüm görmek

Rüyada dalında beyaz üzüm görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, yarasını saracağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada dalında beyaz üzüm gördüyseniz:

  • Birden öfkeye kapılabilirsiniz.

Rüyada dalında beyaz üzüm görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılara neden olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine yorulur.

Rüyada dalından yeşil üzüm yemek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalında kuru üzüm görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına yorulur.

Rüyada dalından siyah üzüm yemek sözlerinden çıkmayacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine tabir olunur.

Rüyada dalında yeşil üzüm görmek bekarlar için evlenmeye, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada dalında siyah üzüm görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada dalında üzüm yemek ele geçen paranın daha da artacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalından üzüm toplamak özlem gidereceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments