Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında yeşil ceviz görmek

Rüyada dalında yeşil ceviz görmek

Rüyada dalında yeşil ceviz görmek işinden çıkarılacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, sıkıntılarının geçeceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet eder.

Rüyada dalında yeşil ceviz gördüyseniz:

  • Risk korkunuz, şansınızın küçük fırsatlarını kaçırmanıza neden oluyor.

Rüyada dalında yeşil ceviz görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada ceviz ağacının dalını kesmek bereketin artacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalet eder.

Rüyada ceviz dalı kırmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalından ceviz toplamak sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine yorulur.

Rüyada ceviz dalı görmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına işarettir.

Rüyada dalından ceviz yemek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada dalında ceviz görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalından yeşil elma koparmak hırpalanacağına, darp edileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments