Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında erik görmek

Rüyada dalında erik görmek

Rüyada dalında erik görmek sorunların aşılacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, ticarette ilerleyeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada dalında erik gördüyseniz:

  • Artan eleştiri veya şikayetlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada dalından yeşil erik toplamak ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erik dalı görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada dalından kırmızı erik yemek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işarettir.

Rüyada dalından yeşil erik yemek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalından erik yemek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada dalında erik yemek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada dalından erik toplamak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada erik dalı kırmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments