Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini kiralamak

Rüyada evini kiralamak

Rüyada evini kiralamak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, şansa, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada evini kiralamak gördüyseniz:

  • Yine de, kendinize manevra alanı yaratmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada evini kiraladığını görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, makam sahibi olacağına, yarınlarına umutla bakacağına delalet eder.

Rüyada evini kiralamak yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada araba kiralamak sağlık sorunları yaşanacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarla kiralamak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sonra kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada eski ev kiralamak kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, kendi kabuğuna çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yazlık kiralamak kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada gelinlik kiralamak rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yeni iş teklifleri alacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada otel kiralamak kişinin gülen yüzünün solacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments