Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerinden kalkamamak

Rüyada yerinden kalkamamak

Rüyada yerinden kalkamamak kendine geleceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, hayatın pahalılaşmasına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada yerinden kalkamamak gördüyseniz:

  • Sosyal ortamlara girme zorunluluğu sizi sıkabilir.

Rüyada yerinden kalkamamak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada derinin kalktığını görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ağacı yerinden sökmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine inanılır.

Rüyada tedavülden kalkmış para görmek mutluluk bulacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tedavülden kalkmış kağıt para görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada tırnağının kalktığını görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, maddi zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iş yerinden tazminat almak hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevdikleri ile kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kabenin yerinde olmadığını görmek nefsine yenileceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, iş hayatında saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments