Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amcaya su vermek

Rüyada amcaya su vermek

Rüyada amcaya su vermek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, variyetini çoğaltacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada amcaya su vermek gördüyseniz:

  • Farklı faklı fırsatlar sizi bekliyor, sadece harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada amcaya su vermek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, esenlik bulacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada amca çocuğu görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, onlara çok bağlı olacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada öz amcanı görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına işaret etmektedir.

Rüyada amcasının evini görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada amca hanımını görmek malından ve parasından olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada eşinin amcasını görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada amcamın öldüğünü görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada amca dayı görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments