Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir ağacın devrildiğini görmek

Rüyada büyük bir ağacın devrildiğini görmek

Rüyada büyük bir ağacın devrildiğini görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir ağacın devrildiğini gördüyseniz:

  • İnsanlara karşı düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada büyük bir ağacın devrildiğini görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada çam ağacı devrildiğini görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada kavak ağacının devrildiğini görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına alamet eder.

Rüyada devrilmiş çam ağacı görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada devrilmiş ağaç görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, her açıdan farklılıklar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaç devrildiğini görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ağacın devrilmesini görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada ağaçların devrildiğini görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, zorlukların giderileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments