Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının cüzdanını bulmak

Rüyada başkasının cüzdanını bulmak

Rüyada başkasının cüzdanını bulmak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, iftiraya maruz kalınacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının cüzdanını bulmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz bitti bitecek derken karşı tarafın özverili tutumuyla düzeliyor.

Rüyada cüzdan ve para bulmak üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, dirliğin bozulabileceğine işaret eder.

Rüyada cüzdan içinde para bulmak ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına delalettir.

Rüyada cüzdanında para bulmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına delalet eder.

Rüyada cüzdan kaybedip tekrar bulmak bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada kayıp cüzdan bulmak kimse ile tartışmayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çanta ve cüzdan bulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada cüzdan bulmak ve sahibine vermek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine delalettir.

Rüyada dolu cüzdan bulmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments