Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanı çalınmak

Rüyada cüzdanı çalınmak

Rüyada cüzdanı çalınmak gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine yorulur.

Rüyada cüzdanı çalınmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi gözden geçirerek, sizi engelleyen, yavaşlatan ya da size yük olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada çalınan cüzdanı bulmak büyük miktarlarda para kazanılacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, kişinin her daim iyi anılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cüzdanın çalındığını görmek muradınıza ereceğinize, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına inanılır.

Rüyada cüzdanı çalınmak rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada cüzdanın çalınmasını görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine işarettir.

Rüyada cüzdanını çalındığını görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, aile hayatına adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada cüzdan çalınmak iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, evine haciz geleceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işarettir.

Rüyada cüzdanının çalınmasını görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada para cüzdanının çalındığını görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments