Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdan vermek

Rüyada cüzdan vermek

Rüyada cüzdan vermek helal kazanç elde edileceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine inanılır.

Rüyada cüzdan vermek gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya resmi evraklarla bağlantılı konularda çok dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada birinin cüzdanını görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evlilik cüzdanını görmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine alamet eder.

Rüyada cüzdana para koymak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cüzdanı evde unutmak hayırlı işlere girileceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada cüzdan içinde anahtar görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir cüzdan dolusu para görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin cüzdanından para almak kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine alamet eder.

Rüyada altın cüzdan görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, eksiği kendinde bulacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments