Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük salata görmek

Rüyada çürük salata görmek

Rüyada çürük salata görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada çürük salata gördüyseniz:

  • Bazı konularda zayıflıklarınızın arttığını gözlemleyebileceğiniz bir aylık sürece giriyorsunuz.

Rüyada çürük salata görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, büyük takdir toplanacağına tabir olunur.

Rüyada salataya tuz atmak lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, ticaret sektörüne atılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada patates salatası görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına yorulur.

Rüyada salatalik calmak rızkından ve gelirinden olacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalet eder.

Rüyada meyve salatası yapmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada salatalik kesmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik salata yemek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada marul salatası görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, duygularının karşılıklı olacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments