Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalik kesmek

Rüyada salatalik kesmek

Rüyada salatalik kesmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine inanılır.

Rüyada salatalik kesmek gördüyseniz:

  • Geç sonuçlanmış bir iş, her şeye rağmen, hiç sonuçlanmamış olandan iyidir.

Rüyada salatalik kesmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuç salata görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada lahana salatası görmek rüya sahibinin şansının açılacağına, nasibin bollaşacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada çürük salata görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, parasının ve makamının artacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada çoban salatası yemek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada dalında salata görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada patlıcan salatası görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada marul salatası yemek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments