Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuç ve patates görmek

Rüyada havuç ve patates görmek

Rüyada havuç ve patates görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, kazançlı bir işe girileceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına alamet eder.

Rüyada havuç ve patates gördüyseniz:

  • Daha önce gitmediğiniz yerlere gidebilir veya sizi heyecanlandıran yerlere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada havuç ve patates görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, önemli atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada patates ve havuç görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, her zaman haklının yanında olacağına yorulur.

Rüyada havuç patates görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine inanılır.

Rüyada havuç yemek görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan havuç toplamak borç içinde bir yaşam süreceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, başarısının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada turp ve havuç görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına tabir olunur.

Rüyada taze havuç görmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuç salatası yapmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments