Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük azı dişi görmek

Rüyada çürük azı dişi görmek

Rüyada çürük azı dişi görmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, ruhen rahatlığa erileceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük azı dişi gördüyseniz:

  • Aksi bir durumda ise, istediğiniz tepkileri almanız zor olabilir.

Rüyada çürük azı dişi görmek yanlış seçimler yapacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çürük azı dişi çekmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada çürük azı diş görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada azı dişinin parçalandığını görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada üst azı dişi görmek işlerinin günden güne bozulacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi azı dişini çekmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, kazalardan, belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alt azı dişinin kırıldığını görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada azı dişi sökmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments