Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cuma suresi görmek

Rüyada cuma suresi görmek

Rüyada cuma suresi görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, yokluğa düşeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, bol bol hayır duası alınacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada cuma suresi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Rüyada cuma suresi dinlemek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine işarettir.

Rüyada cuma suresi okumak çok büyük kısmetler kazanacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine delalet eder.

Rüyada cuma suresi görmek kötü günler geçireceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, kafasının rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada cuma suresini okumak sözünde duracağına, hep dua edeceğine, bilincin artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine inanılır.

Rüyada cuma namazı kılmak için abdest almak daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada günlerden cuma olduğunu görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cuma namazı için camiye gitmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, hem mal ve para kaybedeceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada cuma hutbesi okumak sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments