Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cuma namazına yetişmek

Rüyada cuma namazına yetişmek

Rüyada cuma namazına yetişmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, içebileceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada cuma namazına yetişmek gördüyseniz:

  • Evinizde maddi açıdan istikrar sağlamanız gerekebilir.

Rüyada cuma namazına yetişmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada namaza yetişmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına inanılır.

Rüyada bir yere yetişmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, işlerini hafifleteceğine işarettir.

Rüyada sınava son anda yetişmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, moralin bozulacağına işarettir.

Rüyada işe yetişmek için koşmak çok sevinçli olaylar yaşayacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına alamet eder.

Rüyada servise yetişmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla bir yere yetişmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada koşmak yetişmek ferah bir haneye sahip olunacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments