Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cuma gününü görmek

Rüyada cuma gününü görmek

Rüyada cuma gününü görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, zararların günden güne artacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada cuma gününü gördüyseniz:

  • Başarılı olma şansı bulunmayan işler ya da planlar için sizi zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada cuma günü namaz kılmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada cuma günü olduğunu görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına işaret eder.

Rüyada cuma günü dua etmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cuma gününü görmek bundan güç ve cesaret alacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına yorulur.

Rüyada cuma günü ölmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına delalet eder.

Rüyada cuma namazından kaçmak esenlik içinde olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cuma namazına gitmemek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cuma namazını yarıda bırakmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments