Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cuma namazından kaçmak

Rüyada cuma namazından kaçmak

Rüyada cuma namazından kaçmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada cuma namazından kaçmak gördüyseniz:

  • Neler hissettiğinizi, niyetinizi veya neler sunabileceğinizi açıkça ortaya koymalısınız.

Rüyada cuma namazından kaçmak kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, rahat bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada tek başına cuma namazı kılmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada kadınlarla cuma namazı kılmak kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cuma namazına giden birini görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine işarettir.

Rüyada kadınların cuma namazı kıldığını görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına tabir olunur.

Rüyada cuma namazına gitmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada cuma namazı kılanı görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada cuma namaz kılmak borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments