Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çubuk toplamak

Rüyada çubuk toplamak

Rüyada çubuk toplamak epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çubuk toplamak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri garantilemek için taktik uygulamanız durumunda hamleniz karışıklık veya gerginlik yaratabilir.

Rüyada çubuk toplamak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet eder.

Rüyada bağ çubuğu görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına rivayet eder.

Rüyada tuzlu çubuk görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın çubuk görmek elinin de bollaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada sopa çubuk görmek içinin rahatlayacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalettir.

Rüyada beyaz çubuk görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına işaret eder.

Rüyada çubuk kırmak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çubuk makarna yemek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments