Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorbada sinek görmek

Rüyada çorbada sinek görmek

Rüyada çorbada sinek görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, üzüntülerin son bulacağına, rütbenin yükseleceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, hem yeni yerler göreceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, kindar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çorbada sinek gördüyseniz:

  • Düşünmeden tepki vermeyin.

Rüyada çorbada sinek görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağına sinek kaçtığını görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, yalnız kalınacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada tuvalette sinek görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, adeta havalara uçacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzından sinek çıktığını görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, işinde dar boğaza gireceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada sinek ilacı görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sinek sürüsü öldürmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sinek temizlemek hayal kırıklığı yaşayacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına inanılır.

Rüyada çokça sinek görmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments