Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap giymeyi unutmak

Rüyada çorap giymeyi unutmak

Rüyada çorap giymeyi unutmak hedeflere ulaşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, ele geçen kazancın artacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada çorap giymeyi unutmak gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin yolunuzda durmasına ya da duygusal konuların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada çorap giymeyi unutmak ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada çorap unutmak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına inanılır.

Rüyada kapıyı kilitlemeyi unutmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, yapılan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada yüzük unutmak maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada dogum günü unutmak bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada bebeği emzirmeyi unutmak bilgiyle donanacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde eşya unutmak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, lüksüne de lüks katacağına yorulmaktadır.

Rüyada valizini unutmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments