Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap çıkartmak

Rüyada çorap çıkartmak

Rüyada çorap çıkartmak kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına işaret eder.

Rüyada çorap çıkartmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce başkalarının görüş açılarını da değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada çoraplarını çıkardığını görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine delalettir.

Rüyada ayağından çorap çıkardığını görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine yorulur.

Rüyada çorap çıkardığını görmek ruhuna hayrat yapılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalet eder.

Rüyada siyah çorap çıkartmak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, daha güçlü hale geleceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına alamet eder.

Rüyada çorap çıkartmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, gelirinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişi çıkardığını görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin işten çıkarıldığını görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dil çıkaran birini görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments